Silence torna a fer bateries després de l’incendi a Molins de Rei

Imprimeix

La capacitat de producció serà de 120 motocicletes i 132 bateries per torn

L’empresa Silence va tornar a reprendre la seva producció de bateries a la planta de Sant Boi de Llobregat ahir dimarts, cinc setmanes després que un incendi arrasés la fàbrica de Molins de Rei on es realitzaven aquestes tasques.

El conseller delegat i fundador de la companyia, Carlos Sotelo, ha destacat, en un comunicat, que la fabricació de bateries s'ha pogut recuperar “en un temps rècord', trenta-cinc dies després de l'incendi”. Sotelo ha agraït l'esforç tant de la plantilla i dels proveïdors com de les institucions, i ha comentat que la companyia està preparada “per seguir liderant el mercat de les motocicletes elèctriques a Europa.”

EodzWTaWMAA Wv8 1

Després de la posada en marxa de la fabricació de bateries, la capacitat de producció a Sant Boi serà de 120 motocicletes i 132 bateries per torn. Segons Costelo, aquest volum de producció converteix Silence, el fabricant de les motocicletes elèctriques de Seat, en la fàbrica amb major capacitat de les implantades a Espanya, incloses les factories de motos de combustió.

Redacció / Fotos: Silence