Seat comença la fabricació de la primera moto elèctrica

Imprimeix

Es produeix a la planta de l’empresa Silence ubicada a Sant Boi de Llobregat

Seat, en col·laboració amb la signatura de motos elèctriques Silence, ha iniciat aquest dimarts la producció de la seva primera moto elèctrica, la Seat Mo eScooter 125, les primeres unitats de les quals estaran disponibles en divuit concessionaris espanyols a partir del 16 de desembre.

Segons ha informat l'empresa automobilística, la moto es produeix a la planta de Silence ubicada a Sant Boi de Llobregat, després de l'incendi que va patir la fàbrica de la companyia a Molins de Rei, que va quedar calcinada.

seat mo escooter

La primera moto 100% elèctrica de Seat arribarà també a altres cinc països europeus, Alemanya, França, Itàlia, Àustria i Suècia, en el primer trimestre de l'any que ve, i en el segon semestre es comercialitzarà a Portugal.

Impulsada per un motor elèctric de 7 kW, la moto arriba a una velocitat màxima de 95 quilòmetres per hora i té una acceleració de 0 a 50 quilòmetres hora en 3,9 segons. La moto disposa d'un paquet de bateries que proporciona suficient energia per a una autonomia de fins a 137 quilòmetres i compta amb tres maneres de conducció, Eco, City i Sport, que s'adapten a diferents situacions.

El vehicle està disponible en tres colors mat -vermell Daring, gris aluminium i blanc oxygen- i el preu de partida és de 6.250 euros.

Redacció / Fotos: Arxiu