Sercotel obrirà un hotel a prop de l’Aeroport Barcelona-El Prat

Imprimeix

La finalització de la construcció del nou establiment de quatre estrelles està previst per a l’any 2023 i tindrà un centenar d’habitacions

La cadena hotelera Sercotel Group obrirà un nou hotel de cent habitacions a prop de l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat l'any 2023. Segons ha informat l'empresa, es tracta d'un nou establiment 4 estrelles que es comercialitzarà sota la marca Sercotel Hotels i que passarà a formar part de la seva cartera d'hotels en modalitat d'explotació. De nova construcció, l'hotel es troba a les proximitats de l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat i comptarà també amb diferents sales per a reunions.

sercotel coliseo

El director corporatiu d'expansió de Sercotel Hotel Group, Francisco Marco, ha destacat que la incorporació d'aquest hotel reflecteix l'apostadel grup per les destinacions nacionals de primer ordre. “La ciutat de Barcelona i la seva àrea d'influència és clau en el conjunt del país i un gran pol d'atracció per al client corporatiu i d'oci”, ha dit Marco, que ha afegit que aquest projecte “encaixa perfectament en la política definida per nostre portafoli actual i futur.”

Amb aquesta nova incorporació, el grup suma el seu quart hotel a Barcelona en modalitat d'explotació i es consolida a la ciutat, on hi ha la seu central de la companyia. Sercotel Hotel Group, companyia pertanyent al Grup Corporatiu Landon, la societat patrimonial de la família Gallardo, principal accionista d'Almirall, compta amb un total de 149 hotels en més de 100 destinacions d'Espanya, Andorra, Portugal, Itàlia, Colòmbia, Equador, Panamà i Mèxic.

Redacció / Fotos: Sercotel