Tremosa: "Concedirem un crèdit pont a Silence perquè pugui començar”

Imprimeix

El conseller d’Empresa i Coneixement va visitar ahir aquesta les instal·lacions de l’empresa de fabricació de motos elèctriques a Molins de Rei que es van cremar el passat 4 de novembre

El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, va visitar ahir a la tarda l’empresa de fabricació de motos elèctriques Silence a Molins de Rei que es van cremar el passat 4 de novembre. Després de fer un recorregut per les seves instal·lacions, el conseller va mantenir una reunió de treball amb els responsables de la companyia.

El conseller Tremosa va anunciar que “es concedirà un crèdit pont de la Direcció General d’Indústria per tal que l’empresa pugui començar la reconstrucció i Avançsa congelarà el cobrament d’interessos de la participació que  encara té de l’empresa”. El responsable d’Empresa i Coneixement ha afegit que s’està treballant amb l’Institut Català de Finances d’un altre crèdit pont.

EnC8ryNUcAA3z1G

EnCcmjYXUAATNYF

El conseller va assegurar que “necessitem que Silence pugui tornar aviat a produir i a liderar la revolució cap a la mobilitat sostenible del SXXI i en aquest sentit som aquí per donar suport a les empreses que creen riquesa i llocs de treball.”

Redacció / Foto: Silence-Dep. Empresa i Coneixement