Rebutgen l'ERO de Doga Metalparts per acomiadar quaranta-nou treballadors

Imprimeix

Segons el sindicat l'expedient no respon a causes justificades, sinó que es tracta d'una decisió estratègica que pretén deslocalitzar part de la producció de la planta d'Abrera a la fàbrica que té a Navarra

CCOO d'Indústria de Catalunya ha rebutjat l'ERO que ha presentat l'empresa Doga Metalparts per acomiadar 49 persones de les 76 que té en plantilla, adduint raons productives i organitzatives. El sindicat denuncia que l'expedient no respon a causes justificades, sinó que es tracta d'una decisió estratègica del Grup Doga, que pretén deslocalitzar part de la producció de la planta d'Abrera a la fàbrica que té a Navarra. La planta de Doga Metalparts té al municipi del Baix Llobregat Nord és dedica a l'estampació per al sector de l'automoció i treballa per al Grup Doga i per a clients externs, precisament aquesta és la part de producció que es traslladaria fora.

Automotive DAC CostaLentrada GM Martorelles 599350076 17446341 2499x1669

 Aquest expedient suposa la sortida de més de la meitat de la plantilla d'Abrera i no es planteja cap proposta de viabilitat per a les persones que continuïn a l'empresa. CCOO adverteix la direcció de Doga Metalparts que no acceptarà mesures traumàtiques i reclama garanties de futur per a la planta abrerenca. Per tot això, CCOO exigeix a la direcció de Doga la retirada de l'expedient i que faci marxa enrere en les seves intencions.

Redacció / Fotos: Google Maps