PIMEC reclama ajuts a les administracions locals per a les empreses

Imprimeix

La patronal ha aplaudit la iniciativa de l'Ajuntament de Martorell, el qual ha anunciat la posada en marxa d'un ajut directe de 1.500 euros a bars, restaurants i centres d'estètica afectats per a la COVID-19

PIMEC Baix Llobregat–L'Hospitalet ha demanat avui a les administracions locals del territori impulsar mesures per ajudar a les pimes i els autònoms més afectats pels efectes de la COVID-19, tenint en compte les necessitats i les característiques de cada sector econòmic.

En aquest sentit, el president de PIMEC Baix-Llobregat -L'Hospitalet, Joan Soler, ha recordat que el tancament de la restauració està afectant 4.100 establiments de la comarca, sense incloure L'Hospitalet de Llobregat. Així mateix, la patronal calcula que l'impacte econòmic d'aquests quinze dies sense activitat serà de 66,7 milions d'euros.

Iniciativa martorellenca

D'altra banda, PIMEC Baix Llobregat–L'Hospitalet ha celebrat la iniciativa de l'Ajuntament de Martorell, el qual ha anunciat la posada en marxa d'un ajut directe de 1.500 euros a bars, restaurants i centres d'estètica. "Creiem que la resta de consistoris han d'anar en aquesta línia i ser conscients que fins que les pimes i els autònoms no recuperin la seva activitat i competitivitat, l'economia del Baix Llobregat no es reactivarà de tot", ha assegurat Joan Soler.

Redacció / Foto: Arxiu