Martorell ja produeix el nou CUPRA Fomentor

Imprimeix

Es converteix en el sisè model que es produirà a la planta baixllobregatina i representarà un volum de producció addicional de més del 10%

La planta de Martorell ha iniciat la producció del nou CUPRA Fomentor. El primer vehicle desenvolupat específicament per a la marca arribarà al mercat la setmana vinent en la seva versió de 310CV i comptarà amb una àmplia gamma de fins a set motors, incloent-hi variants híbrides endollables, a partir del pròxim any.

CUPRA kicks off production of the new Formentor 05 HQ

El CUPRA Formentor es converteix en el sisè model que es produirà a Martorell i representarà un volum de producció addicional per a la planta de més del 10%. El pròxim president de SEAT i conseller delegat de CUPRA, Wayne Griffiths, va voler llançar un missatge de confiança i va informar que la fàbrica ja funciona a plena capacitat per a la producció del Formentor i de la resta de models de la companyia.

CUPRA kicks off production of the new Formentor 02 HQ

CUPRA kicks off production of the new Formentor 04 HQ

“El nou Formentor és un gran pas per a CUPRA. Com a primer vehicle desenvolupat exclusivament per a la marca, farà que aquesta creixi, sigui més visible i més desitjable. Volem superar el nostre objectiu inicial de duplicar el volum de vendes de CUPRA amb el llançament d'aquest model i desembarcar en nous mercats internacionals gràcies a la seva àmplia gamma de set motors. A més, aquest cotxe també representa un volum de producció addicional de més del 10% per a la planta de Martorell i farà que la seva línia de producció treballi a plena capacitat. Estic convençut que aquest model canviarà el futur d'aquesta companyia”, ha destacat Wayne Griffiths.

Redacció / Fotos: SEAT