CCOO rebutja l’ERO que planteja l’empresa Selecta de 350 treballadors

Imprimeix

L’empresa de vending té dos centres de treball a Catalunya amb una plantilla de 110 persones treballadores

L’empresa AB Servicios Selecta, del sector del vending, va iniciar la passada setmana un procediment d’acomiadament col·lectiu, i després de dos ERTOs en un termini de 6 mesos, la direcció de l’empresa, amb seu social a Madrid, pretén acomiadar 350 persones a tot l’Estat. Selecta disposa de dos centres de treball a Catalunya: a Sant Andreu de la Barca i a Sant Boi de Llobregat, amb un total de 110 persones treballadores. L’empresa pretén tancar el centre de Sant Boi absorbint totalment l’activitat des de Sant Andreu de la Barca.

3f19b4d1 76d6 4fd8 8e20 46d0c49fb5f4 forCrop

Des del sindicat CCOO “tenim clar que no existeix causa per incoar aquest procediment que, a més d’amenaçar 350 llocs de treball, pretén minvar les condicions laborals de les persones que es quedin, incrementant les càrregues de treball derivant en una rebaixa de la qualitat de servei, valor fonamental per a la fidelització dels clients actuals de Selecta i del seu creixement en el sector.”

El sindicat considera que durant la crisi de COVID-19 s’han generat alternatives per tal que les empreses puguin resistir una situació conjuntural com la que pateix Selecta. Per a CCOO, l’empresa té alternatives que no suposin l’acomiadament de cap persona treballadora de l’actual plantilla. Des de CCOO no tolerarem que sigui el conjunt de les persones

Redacció / Fotos: Arxiu