Els treballadors de Nobel Plastiques Ibérica van a la vaga indefinida

Imprimeix

Protesten contra el tancament de la planta de Sant Joan Despí que deixaria 200 treballadors al carrer

El comitè d'empresa de Nobel Plastiques Ibérica a Sant Joan Despí ha convocat una vaga indefinida per rebutjar el tancament de la fàbrica i el consegüent acomiadament de prop de 200 treballadors. En un comunicat, CCOO anuncia que la plantilla aturarà l'activitat a partir del 14 de setembre i mantindrà la protesta "en funció de com avancin les negociacions" amb la direcció.

EhVNHzEWAAgPpUi

Aquesta setmana, els treballadors ja han desplegat diverses protestes a les portes de la planta de Sant Joan Despí, dedicada a la fabricació de conductes per al combustible dels vehicles. Comissions Obreres considera que el tancament de la planta "no està justificat" i acusa la direcció de voler deslocalitzar l'activitat a una altra planta del grup.

EhY1IPEWoAAD5Dh

 Cessament de l’activitat

L’empresa Nobel Plastiques Iberica de Sant Despí va anunciar als treballadors la seva intenció de cessar l'activitat i deixar uns 200 treballadors al carrer, segons van denunciar fonts sindicals. La companyia, del sector de l'automoció i dedicada a la fabricació de conductes per al combustible dels vehicles, pertany a un hòlding d'empreses d'origen turc.

EhTHToHXcAEUMbn

EhKRzoWXcAEH8g5

Els representants dels treballadors van expressar el seu "rebuig absolut" a l'anunci i van avançar que s'oposen "rotundament" al tancament. A més, van fer una crida a l'empresa a negociar per mantenir els aproximadament 200 llocs de treball, entre contractes fixes i d'altres procedents d'ETT.

Redacció / Fotos: CE Nobel Plastiques Ibérica