PIMEC inicia nous projectes d’inserció laboral per a joves al Baix

Imprimeix

La patronal pretén acompanyar a empreses i persones en situació d’atur durant els propers onze mesos amb l’objectiu d’aconseguir la incorporació al mercat de treball de més de 450 joves

La patronal PIMEC inicia set projectes d’inserció laboral dins del marc del Projecte Singulars 2020, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu dins el Pla Nacional de Garantia Juvenil. Aquesta iniciativa europea pretén facilitar l'accés dels joves al mercat de treball.

Pel desenvolupament d’aquests projectes, PIMEC participa en diferents aliances creades amb diverses entitats, com ara Ajuntaments, Consells Comarcals, Centres Formatius i SLO, repartides entre les comarques del Bages, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Barcelonès, Gironès i Baix Llobregat.

np projecte singulars

Aquests projectes tenen per objectiu millorar l’ocupabilitat dels joves d’entre 16-29 anys oferint-los una formació professionalitzadora, i una tutorització i seguiment personalitzat, apropant-los i orientant-los cap a les necessitats laborals del teixit productiu del territori. A banda d’aquests projectes, PIMEC també participa en tres projectes més col·laborant activament en tasques de prospecció empresarial. Aquests projectes estan situats a Sant Adrià del Besòs, al Baix Llobregat i a Girona, on en conjunt es pretén inserir a més de 200 joves. Donat l’èxit de l’anterior edició del projecte Singulars, on es va assolir una mitjana d’inserció del 79.3%, els projectes d’enguany parteixen d’aquest valor de referència per seguir apropant els joves al teixit empresarial del territori i fomentant una ocupació estable i de qualitat.

Redacció / Fotos: PIMEC-Arxiu