Inscripcions obertes del 'Valora't, entrena't i lidera el teu projecte!'

Imprimeix

Una iniciativa vicentina que té com a objectiu afavorir la inserció laboral i oferir un itinerari formatiu a dones del municipi que es trobin a l’atur

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts posa en marxa la quarta edició del programa Valora’t, entrena’t i lidera el teu projecte! , una iniciativa que té com a objectiu afavorir la inserció laboral i oferir un itinerari formatiu a dones del municipi que es trobin a l’atur, en recerca activa de feina o en risc d’exclusió del mercat laboral. En aquest sentit, al programa es treballa la recuperació d’hàbits i autoestima de dones aturades, l’aprenentatge de tècniques professionals i laborals i l’ampliació de perspectives reals d’inserció. 

svh valorat

El Valora’t, entrena’t i lidera el teu projecte! ha obtingut resultats molt satisfactoris i una acollida molt positiva en les seves tres edicions anteriors. En aquest sentit, el regidor de Promoció i Foment de l’Ocupació, Xavi Gómez , destaca que "iniciatives com aquesta són molt valuoses per tal d’enfortir les competències laborals d’aquestes dones i fomentar el seu apoderament emocional" . I afegeix que "l'objectiu és que puguin tenir la màxima confiança en si mateixes i esdevenir agents actius del seu propi projecte vital".  

Qui pot participar-hi?  

La formació s’adreça especialment a dones en situació d’atur de més de 40 anys i amb especials dificultats d’accés al mercat de treball per diferents motius (personals, familiars, formatius, abandonament de la professió...). Les dones interessades a participar-hi han de tenir estudis primaris o similars i estar inscrites al SOC com a demandants d’ocupació o certificar la seva condició d’atur. 

224 width 1408201138 valoratsvh

Què ofereix el programa?  

És previst que la quarta edició del projecte V alora’t, entrena’t i lidera el teu projecte! comenci a principis d’octubre d’aquest any i ofereixi a les seves participants fins a 200 h de formació teòrica i pràctica. La formació s’impartirà a diferents dependències municipals en horari de matins, de 9.15 a 14.15 h, i esporàdicament es faran tallers pràctics algunes tardes (neurociència, teatre, dinàmiques de rol en recerca de feina, etc). 

L’aprenentatge s’organitzarà des de diverses perspectives: emocional, professional i laboral. Aquesta integració de disciplines ajuda les dones participants a recuperar habilitats i hàbits perduts, trencar pors, superar bloqueigs i apoderar-se. Així, es prepararan per fer els canvis necessaris que les acompanyaran en la recerca activa de feina i la inserció laboral, liderant el seu propi projecte, amb eines i recursos per fer front a noves etapes personals i professionals. 

Inscripcions  

Les sol·licituds s’han de formalitzar al Servei Integral d’Atenció Ciutadana (SIAC) de manera telemàtica o presencialment amb cita prèvia . Per a més informació, les dones interessades poden adreçar-se al Servei d'Ocupació Municipal, al Molí dels Frares: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.i 93 680 71 00.

Redacció / Foto: Aj. Sant Vicenç dels Horts