Impulsen un programa de voluntariat per ajudar a empreses vicentines

Imprimeix
Sant Vicenç dels Horts impulsa el programa de voluntariat SOS Mentoring per
ajudar les petites empreses a fer front a la crisi
L'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts s'adhereix al programa de voluntariat SOS Mentoring, una iniciativa en què persones empresàries i directives amb experiènciaajuden les microempreses i el col·lectiu de treballadors i treballadores autònomes a prendre les decisions necessàries per fer front a la crisi econòmica derivada de la pandèmia. Amb aquest assessorament es busca contenir l'impacte de la crisi i projectar la continuïtat de les activitats professionals i empresarials.
SOS Mentoring és un programa de la Fundació Autoocupació que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb més de 400 persones voluntàries que posen la seva experiència empresarial al servei de la mentoria.
El procés d'acompanyament és personalitzat, ajuda a diagnosticar la situació dels negocis i a elaborar i implementar un pla d'acció per fer front a les dificultats econòmiques. L'assessorament és gratuït i té una durada d'entre un i tres mesos, amb reunions setmanals o quinzenals, en funció de les necessitats de cada cas i de la durada de l'acompanyament.
El regidor de Comerç, Emprenedoria i Promoció i foment de l'ocupació, Xavi Gómez, expressa que "som plenament conscients de l'enorme sacrifici que les petites empreses estan duent a terme durant aquests mesos i del rol vital que desenvolupen pel creixement econòmic i per la vertebració social del municipi."
Gómez afegeix que "des de l'administració hem de ser capaços de protegir les empreses i els negocis del nostre entorn amb mesures i iniciatives que permetin reactivar la seva activitat amb les màximes garanties possibles, com en aquest cas amb SOS Mentoring, que pot aportar una experiència molt valuosa."
Com participar-hi?
El programa SOS Mentoring presta servei a treballadors i treballadores autònomes i a petites empreses en situació de dificultat. D'altra banda, les persones que siguin empresàries o directives amb experiència i amb voluntat d'ajudar, poden convertir-se en mentores.
Per participar en el programa en qualsevol d'ambdues modalitats, cal escriure uncorreu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar al 93 680 71 00.
Redacció / Foto: Aj. Sant Vicenç dels Horts