Un fons alemany adquireix el parc de proveedors de SEAT a Abrera

Imprimeix

Les naus ocupen 47.000 metres quadrats i el grup Patrizia ha pagat 26 milions d’euros

El fons d’inversió alemany Patrizia ha adquirit per 26 milions d’euros un gran parc industrial a Abrera que allotja empreses del sector de l’automoció, proveïdores de SEAT. El polígon ocupa una àrea de 47.000 metres quadrats i acull un total de sis naus logístiques i unes oficines.

El responsable del fons d’inversió a l’Estat, Eduardo de Roda, explica que l’operació representa una “oportunitat” malgrat la incertesa per la crisi de la COVID-19 i espera poder tancar noves operacions en el futur, a mesura que el mercat immobiliari es vagi obrint. La compra ha estat assessorada per Colliers i Haya Real Estate. Actualment, Patrizia gestiona més de 45.000 MEUR en actius immobiliaris i infraestructures.

Centro logistico mercadona abrera

Per part seva, Oriol Gual, responsable de l'operació i director d'I&L de Colliers ha destacat la ubicació excel·lent i estratègica de l'actiu: “El seu accés directe a l'AP-7 i l'A-2 fan d'aquest actiu un producte molt atractiu per a la logística, tant per a operadors lligats al gran consum, tal com demostra la presència de les plataformes de Mercadona i Caprabo en les proximitats, com per a altres indústries. A més, per les seves dimensions, suposa una oportunitat única per a grans operadors que busquen ubicacions pròximes a la ciutat de Barcelona”, ha assenyalat.

Redacció / Fotos: Arxiu