SEAT retorna a l’activitat total amb la finalització de l’ERTO

Imprimeix

El proper dijous està previst la fabricació de 1.900 cotxes al dia, el 85% de la producció abans de la crisi sanitària pel coronavius

L’empresa automobilística vaa retornar dissabte passat a l’activitat després de finalitzar l’ERTO que va entrar en vigor el passat 27 d’abril i que es va presentar per a un tota d’11.061 treballadors i treballadores. Una incorporació a la feina que s’ha fet gradualment (9.500 la primera setmana i 700 aquesta darrera). Segons ha informat SEAT, a partir de dijous vinent es fabricarà 1.900 cotxes al dia, la qual cosa equival al 85% de la producció abans de la crisi sanitària pel coronavirus.

1525082864 791765 1525085186 noticia normal

La planta de Martorell treballarà a dos torns en la línia 1, on s'enssemblen els models Ibiza i Arona; tres torns en la línia 2, que produeix el León i el Cupra León; i un torn en la línia 3, la de l’Audi A1, que recuperarà el segon torn després de les vacances d'agost. A més, SEAT ha programat torns addicionals el juliol en les línies 1 i 2, ja que ambdues es troben a la seva màxima capacitat prevista actualment; i en el segon semestre d'enguany començarà la producció del Cupra Formentor i del León PHEV, el primer vehicle electrificat de la marca.

Seguretat

SEAT, que va realitzar proves PCR per als seus empleats abans d'iniciar la seva reincorporació als llocs de treball per evitar contagis de coronavirus, mantindrà les mesures de seguretat com l'ús de màscares, la distància de seguretat i un protocol de neteja.

Redacció / Fotos: SEAT-Arxiu