Bayer incorporarà cent nous professionals aquest any

Imprimeix

L’empresa multinacional farmacèutica, ubicada a Sant Joan Despí, compta actualment amb 600 persones

La multinacional farmacèutica Bayer, ubicada a Sant Joan Despí, va anunciar que incorporarà al seu Centre d'Excel·lència a cent professionals aquest any 2020, segons informa EFE. En una nota de premsa, l'empresa informa que en l'àrea metropolitana Barcelona es coordinaran “les activitats de Supply Chain Management per a l'organització global i la regió EMEA (Europa, Orient Mitjà i Àfrica. Aquest anunci confirma a aquest centre com un hub d'excel·lència per a Bayer, integrant noves competències estratègiques en el seu procés d'evolució constant”. El centre compta actualment amb “prop de 600 persones” i incorporarà a un altre centenar de nous professionals “altament especialitzats” amb l'objectiu d’“assumir el creixement derivat de les seves noves i existents responsabilitats.”

bayer

El director del Centre de Serveis de Bayer, Marc Ferré, ha celebrat la notícia i ha declarat: “La integració de noves funcions estratègiques per a l'organització i el creixement del nostre equip amb una major capacitació i especialització són el millor aval del nostre treball i la nostra contribució a aquests objectius. Aquesta decisió consolida la nostra posició i experiència de més de 20 anys, i ens projecta cap al futur, permetent-nos seguir contribuint des de Barcelona a tot el món en la transformació i digitalització de Bayer.”

L'empresa destaca que els seus actuals treballadors procedeixen de 45 nacionalitats diferents i donen servei a onze països entre Europa i Orient Mitjà. A més, subratlla la nota de premsa, el 48% del personal són dones. 

L'anunci dels fitxatges arriba després que a finals del 2019 l'empresa anunciés retallades de personal a la planta de Sant Joan Despí. En concret, la mesura havia d'afectar 75 treballadors, una xifra que després es va reduir a 60.

Redacció / Fotos: Google Maps-Arxiu