L’Ajuntament de Sant Vicenç impulsa la reactivació del seu comerç

Imprimeix

El consistori baixllobregatí realitza una campanya amb comerciants del municipi que insta la ciutadania a fer consum de proximitat

Comerciants de Sant Vicenç dels Horts protagonitzen la campanya impulsada per l’Ajuntament per ajudar a reactivar el comerç local. Amb el lema Oberts al futur’, la campanya posa en valor el consum de proximitat, l’esforç que el comerç local fa per adaptar-se a les mesures sanitàries i la necessitat de sumar esforços per part de tota la ciutadania perquè el comerç vicentí reprengui l’activitat.

svh campanyacomerc comerc6

Xavi Gómez , regidor de Comerç, considera que “ara toca fer realitat l’agraïment a botiguers i botigueres per la feina heroica que van fer durant les setmanes més dures del confinament, per garantir que tinguéssim tots els productes i serveis necessaris, o tancant els seus negocis per evitar la propagació del virus”. “Cal tenir en compte que qualsevol acte de consum implica responsabilitat individual”, diu Gómez, “i comprar a Sant Vicenç dels Horts aporta beneficis a tota la ciutat.” 

svh campanyacomerc comerc1

svh campanyacomerc comerc10b

Per concretar aquesta suma d’esforços, el consistori ja té en marxa un paquet de mesures de xoc pel comerç vicentí. Entre les més destacades hi ha:

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts