Silence obrirà els seus concessionaris l’11 de maig

Imprimeix

Les línies de produccció de l’empresa molinenca de motos elèctriques, que ha estat dos mesos sense activitat, es posarà en marxa el 18 de maig

El fabricant de motos elèctriques Silence ha anunciat que reobrirà els seus concessionaris el pròxim 11 de maig després de dos mesos sense activitat. Tal com ha informat l'empresa aquest divendres a través d'un comunicat, la venda de vehicles es reprendrà la setmana vinent, mentre que les línies de producció situades a Molins de Rei es posaran en marxa a partir del 18 de maig "seguint un estricte protocol de seguretat per evitar riscos de contagi de coronavirus".

D'aquesta manera, la companyia confia a seguir augmentant les seves vendes i incrementar la seva quota de mercat a Espanya i Europa. De fet, i malgrat el confinament, el model Silence S02 es va convertir en la moto més venuda de l'Estat durant els mesos de març i abril.

15650874574270

Pel conseller delegat i fundador de l'empresa, Carlos Sotelo, "els ciutadans han vist amb la pandèmia que, després del poc trànsit registrat, pràcticament ha desaparegut la pol·lució". "Aquest fet accelerarà la transformació cap a una mobilitat amb zero emissions i el canvi cap a un model de transport que es presenta com una gran oportunitat", ha afegit.

Alhora, la tornada a l'activitat de Silence també suposa una bona notícia per SEAT. El novembre de l'any passat, les dues empreses van arribar a un acord per impulsar la comercialització d'una 'scooter' elèctrica de 125 centímetres cúbics. Segons aquest pacte, SEAT s'encarrega del disseny de la motocicleta i Silence la fabrica.

Redacció / Fotos: Silence