Es multiplica l’atenció de consultes i demandes d'empreses del Baix

Imprimeix

La crisi de la COVID-19, amb tots els canvis legislatius, ha provocat en les empreses del territori moltes incerteses

L'Associació Empresarial de L'Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL) no ha cessat d'assessorar i ajudar les empreses en les seves necessitats i urgències per fer front a la crisi de la COVID-19. Només a la darrera setmana, l'entitat ha atès prop de 700 trucades i consultes d'associats del territori. La patronal està coordinant constantment les demandes i ofertes, contactes i xarxa de proveïdors d'Equips de Protecció Individual (EPI's) i sistemes de prevenció i seguretat per donar una resposta ràpida a les necessitats de totes les empreses. D'altra banda, el Departament Jurídic i Laboral d'AEBALL/UPMBALL continua assessorant als associats sobre els instruments jurídics que es poden utilitzar per fer front a aquesta situació de crisi, a més d'informar sobre nous decrets i mesures, ERTO’s i altres temes laborals. 

EWMbO1VU0AAYugz

En referència a la Borsa de Treball, es segueix oferint atenció i orientació, i es continuen realitzant tràmits i gestions relacionades amb noves contractacions en marxa, subvencions del programa 30 Plus i les incidències provocades per la COVID-19, a més de la publicació de noves ofertes. Tanmateix s'està donant a conèixer les Borses de Treball específiques obertes pel SOC per a professionals necessaris davant l’emergència de la COVID-19, concretament personal sanitari i personal agrari.

EWNNyApXYAAC 3V

L'entitat continua comunicant totes les informacions d'interès per les empreses del territori. Per aquest motiu s'ha creat un nou canal d’informació a Telegram. A aquesta i a la resta de les xarxes socials de l’entitat està proporcionant tota la informació més important i accés a eines relacionades amb la crisi del Coronavirus, informació d'empreses que ofereixen els seus serveis, la seva tecnologia o EPI's per fer front a la situació actual i totes les accions que està portant a terme la patronal en defensa de les empreses i els seus interessos.

De la mateixa manera, AEBALL està utilitzant tots els seus canals d'informació per donar visibilitat a les accions i al treball de les empreses en aquests difícils moments. La nova web amb tota la informació i eines sobre la situació provocada pel coronavirus continua oferint tots els recursos necessaris per a les empreses del territori i s'actualitza diàriament. La pàgina web compta ja amb més de 150 entrades i recursos.

Redacció / Fotos: AEBALL