Ampli suport de les empreses del Baix davant la crisi del COVID-19

Imprimeix

Moltes companyies estan oferint desinteressadament les seves naus, maquinària, productes o serveis al sector sanitari i segueixen actives, oferint serveis i productes bàsics

AEBALL està coordinant la massiva resposta de les empreses del territori en la lluita contra la crisi originada pel COVID-19. Les companyies estan bolcant tots els seus esforços i recursos propis per donar resposta a les necessitats del sector sanitari i ajudar també a aquells sectors i persones més afectats per la conjuntura actual. AEBALL posa en comú a diferents empreses i entitats per aconseguir aquestes sinèrgies, tan necessàries davant la crisi sanitària, i publica a la seva web les diferents ofertes per tal d’impulsar més col·laboracions i projectes conjunts.

ETzMqujX0AIybCg

A títol d’exemple, hi ha empreses que han cedit material de protecció, una enginyeria que ha dissenyat un model de mascareta reutilitzable amb filtre intercanviable per impressió 3D, una empresa proveïdora de productes d’higiene i neteja industrial que tracta de prioritzar les necessitats més urgents davant el col·lapse, un taller que ofereix la seva tecnologia per desinfectar vehicles, empreses que han hagut de tancar i així i tot volen ser útils i ofereixen les seves naus, maquinària i equips...

Demandes
En aquests moments, les demandes prioritàries són d’equips de protecció individual, per les persones que estan més exposades, principalment les persones que treballen a l’àmbit sanitari, però també per altres col·lectius com les persones que treballen al sector agroalimentari, logístic, manteniment, laboratoris, transport, etc.  També hi ha una demanda molt elevada de solucions higièniques desinfectants.

img 20200303 123238 gel2ok k2uB U473947659270uiF 1126x636RAC1 Web

Pel que fa a projectes, SEAT lidera un projecte de fabricació de mascaretes que actualment cerca tallers que disposin de llocs de costura. Algunes empreses d’AEBALL ja s’han ofert. Per altres iniciatives que puguin sorgir, des d’AEBALL s’informa a les empreses per trobar els col·laboradors adients.

Redacció / Fotos: AEBALL