Roca Gavà-Viladecans tanca la seva planta per contagis de coronavirus

Imprimeix

L’empresa, que presentarà avui un ERTE, ha comunicat que sis treballadors estan infectats i setanta-vuit persones estan confinades

Després de SEAT, una de les altres empreses emblemàtiques de la comarca ha decidit tancar les seves portes temporalment per la crisi sanitària del coronavirus. Es tracta de l’empresa Roca, ubicada entre Gavà i Viladecans. De fet, està comunicant als seus treballadors la decisió “la determinació de suspendre les activitats de les quatre fàbriques del centre de treball.”

Captura de pantalla 2020 03 23 a las 6.08.43

L’expedient afecta a tots els treballadors que estan directament relacionats amb la producció, això com els treballadors indirectes adscrits al procés productiu. El nombre d’afectats és de 449, sobre un total de 672 col·laboradors del centre de treball de Gavà-Viladecans.

L’empresa afirma que “seguint la normativa, i amb l’objecte de protegir la salut de la plantilla del centre, avui presentarem un ERTE per causa de força major fins al proper 17 de maig, encara que podrà reduir-se o ampliar-se en funció de la pervivència de la causa que l’origina.”

Roca ha confirmat que sis treballadors estan contagiats fins a la data, i el nombre de persones confinades ja puja a 78, la seva gran majoria treballadors de magatzem. “Això provoca el bloqueig de la factoria fent impossible les funcions de magatzematge, recepció del producte i d’expedició.”, explica.

Redacció / Fotos: Trànsit