Les empreses del Prat fan pinya per fer front a la crisi del Covid-19

Imprimeix

Reclamen a l’Ajuntament mesures addicionals per tractar els necessitats que tenen

Arran de la Declaració de l’Estat d’Alarma, les empreses associades i no associades al Prat Empresarial estan treballant conjuntament per poder mitigar els efectes que aquesta situació excepcional pot crear. En aquests dies estem constatant exemples de solidaritat social entre empreses i treballadors. El Prat Empresarial demana que aquesta solidaritat es faci extensiva a totes les empreses i autònoms de la ciutat, ja que “considerem que la col·laboració entre totes pot ser una eina fonamental per afrontar els moments complicats que estem passant”, expliquen des de la patronal.

nGDsi6LM

El Prat Empresarial està en comunicació constant amb l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, i amb la Tinenta d’Alcaldia de Desenvolupament Econòmic, Marta Mayordomo, per tractar les necessitats de les empreses de la ciutat.

ESKh2D XYAAK2ti

Aquest matí, el president del Prat Empresarial, Jordi Morera, s’ha reunit amb Marta Mayordomo, i li ha remarcat algunes mesures addicionals que proposen les empreses de la ciutat respecte a la situació que estem vivint:

  • Demanar a les companyies de subministrament (comunicacions, aigua, electricitat, etc) que posin especial atenció a les empreses per a no deixar-les sense subministrament i prioritzin la reparació d’avaries a les empreses.
  • Fer una crida al govern central per l’exoneració directa de les quotes d’autònoms.
  • Tal com s’ha fet amb altres tràmits, demanem ampliar els terminis de les concessions municipals per activitat econòmica.
  • Activació de cursos gratuïts en línia per a treballadors, apostant per la formació laboral.
  • Intentar localitzar i subministrar EPI’s a les empreses, sobre totes aquelles que es dediquen a tasques relacionades amb sanitat, però també per a tots els treballadors en actiu.

Redacció / Fotos: El Prat Empresarial