PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet treballa per als nous reptes territorials

Imprimeix

Durant la trobada amb els màxims representants de la patronal s’han estudiat els resultats de la delegació del 2019 i s’han planificat les accions del pla estratègic 2020-2023

La comissió executiva de PIMEC Baix Llobregat-l’Hospitalet s’ha reunit a l’Auditori de PIMEC a Barcelona amb els màxims representants de la patronal per fer balanç de les accions del 2019 i treballar el nou pla estratègic de la delegació. Per part de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet han assistit a la trobada Joan Soler -foto-, com a president de la delegació, i Natividad Pintado, Jaume Masclans i Óscar Álvarez, com a vicepresidents. A Barcelona s’han trobat amb el president de PIMEC, Josep González, i el secretari general de PIMEC, Antoni Cañete, i també amb membres de les altres comissions executives de Barcelona, és a dir, PIMEC Vallès Occidental, PIMEC Vallès Oriental i PIMEC Maresme-Barcelonès Nord.

tXGL7Apc 400x400

En la reunió, s’ha ratificat al complet l’actual comissió executiva de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet (formada per 24 empresaris de diversos sectors industrials), s’han analitzat els resultats operatius i institucionals del 2019, i s’ha consensuat el pla estratègic 2020-2023 per al territori, que es basa en sis objectius principals: seguir potenciant la nova subdelegació de l’Hospitalet de Llobregat, continuar treballant amb la Taula d’Infraestructures del Baix Llobregat i l’Hospitalet, posicionar la Jornada de Logística de PIMEC, seguir-se acostant als associats amb actes temàtics interessants, seguir col·laborant amb els ajuntaments de la zona i continuar sent un referent en la millora del teixit empresarial del territori.

El president de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet, Joan Soler, en acabar la reunió ha valorat que “el Baix Llobregat és la tercera comarca de Catalunya en termes de PIB, amb una aportació de l’11% i amb un pes important de la indústria, que contribueix amb el 25% del seu valor afegit brut. És una comarca que també és logística, amb l’aeroport Josep Tarradellas i el Port. Des de la nostra delegació tenim la voluntat de seguir treballant amb els sectors més importants de la zona (com són el metall, el comerç i la logística) i de seguir defensant les millores en infraestructures.”

Redacció / Fotos: PIMEC