El delegat del Govern a Barcelona visita l'empresa molinenca Silence

Imprimeix

La companyia acaba de llençar amb SEAT un nou model de moto elèctrica per a particulars

El delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernández, va visitar les instal·lacions de l’empresa Silence, ubicada a Molins de Rei i líder a Europa en la fabricació de motos elèctriques. Acompanyat pel CEO de la companyia, Carlos Sotelo, el delegat ha pogut seguir el procés de producció dels dos models de moto elèctrica que comercialitza l’empresa: la S02, destinada majoritàriament a serveis de motosharing i empreses de missatgeria, i la S01, que Silence acaba de llençar al mercat de la mà de SEAT. A la visita, també hi han assistit l’alcalde de Molins de Rei, Xavier Paz, i el regidor d’Empresa, Alejandro Herrero.

silence 2

Juli Fernández va destacar durant la seva intervenció que “el fort impuls innovador de Silence, demostrant la seva excel·lència en el coneixement i aplicació de tecnologia punta enfocada en la mobilitat sostenible, i per tant en la millora de la qualitat de vida dels nostres ciutadans i ciutadanes”. El delegat va recordar que les ciutats han de caminar cap a aquest model de mobilitat i que per tant “cal valorar que Catalunya compti amb  marques pròpies de ressò  internacional que aposten per les smart city, dissenyant i produint modes de transport més silenciosos i no contaminants.”  

silence 3

Radiografia

Silence va començar l’any 2012 com a start-up i actualment ja compta amb una plantilla de 225 treballadors i treballadores. L’any passat a la planta de Molins de Rei es van fabricar  8.000 motos i la previsió per al 2020 és produir-ne 15.000. La companyia té com a objectiu seguir ampliant la seva implantació a Europa, on actualment ja té presència a Portugal, Regne Unit, Àustria, França, Holanda i Itàlia.

Redacció / Fotos: Aj. Molins de Rei-Del. Govern Barcelona