Es presenta el projecte del sector industrial Les Llicorelles

Imprimeix

Una gran indústria logística s’instal·larà a Molins de Rei

El passat divendres 22 de novembre es va presentar un dels principals projectes de Molins de Rei: el sector industrial Les Llicorelles. El projecte s’està treballant des de finals de 2017 i principis de 2018, i la seva creació donarà resposta a les millores mediambientals, de mobilitat i d’activitat que la posada en funcionament d’aquest polígon representa. Dels 208.660,46 m² de superfície, l’Ajuntament disposarà del 65% del sòl públic, tal com va avançar fa uns mesos La Premsa del Baix.

20191122 RDP Les Licorelles 4C9A7836 01 ok1

’Ajuntament de Molins de Rei i l’empresa inversora, Goodman, van explicar en una roda de premsa el que serà Les Llicorelles i l’impacte que tindrà aquesta nova indústria quan es posi en marxa. Es tracta d’una empresa que s’instal·larà a la Riera del Molí, l’ordenació de la qual farà possible millores de mobilitat i mediambientals com la reforestació del Parc de Collserola, la recuperació de la riera, l’augment del terreny públic i l’inici del camí que porta a can Rabella. L’alcalde, Xavi Paz, ha explicat que hi ha hagut molts intents de tirar endavant aquest planejament. Finalment estem a les portes de l’aprovació definitiva d’aquest projecte de vila” i ha volgut deixar clar que “el que hem de fer és acabar d’endreçar un àmbit que no estava del tot endreçat i que ofereix clarament oportunitats ambientals i d’ocupació.”

A més a més, val a dir que el projecte d’urbanització, a càrrec de Goodman, inclourà un nou camí per arribar a la masia de can Rabella, una nova rotonda –que servirà per fer un canvi de sentit i que en un futur servirà per connectar Molins amb el Papiol– i un nou carrer que donarà accés directe a la parcel·la industrial.

20180716 Goodman Molins De Rei A0005 LR

A banda d’això, Molins de Rei guanyarà una parcel·la per a equipaments. Per tot plegat, el pressupost d’execució de les obres comporta la quantitat de 7.978.092,25 euros. El responsable màxim de Goodman, Ignacio García, ha assegurat que “el nostre model de negoci és promoure naus per després llogar-les. Per a nosaltres, Molins de Rei és un actiu flexible a llarg termini”. Els primers moviments al polígon començaran a fer-se en els propers dies.

Redacció / Fotos: Aj. Molins de Rei