Seat atura la producció a Martorell com a minin fins dilluns

Imprimeix

L’empresa calcula que es deixen de fabricar uns 2.200 vehicles diaris i un total de 5.700 fins al dilluns a conseqüència d’un incendi en la fàbrica d’un dels seus proveïdors a Abrera

La planta de Seat a Martorell mantindrà aturada la producció com a mínim fins dilluns a conseqüència de l’incendi en la fàbrica d’un dels sues proveïdors. L’incendi va tenir lloc la nit de dimarts a la planta de Faurencia a Abrera i havia provocat ja la suspensió progressiva dels torns de dimecres a la tarda i d’aquest dijous per la manca de proveïment de material per als models que es fabriquen a Martorell.

floatingelement 89d2.resizeViewPort.1200.fileReferenceOriginal 1

Sindicats i empresa es van reunir ahir dijous i van decidir suspendre també els torns de la tarda i nit i tots els de divendres. Diumenge a la tarda es repetirà la reunió per avaluar la situació i decidir si dilluns es pot reprendre l’activitat.

Fonts de la companyia han explicat que estan buscant alternatives per poder reprendre la producció però ara per ara no n’han trobat cap. Per aquest motiu, els torns de les tres línies de producció es mantindran aturats. L’empresa calcula que es deixaran de fabricar uns 2.200 vehicles diaris i un total de 5.700 fins al dilluns.

Redacció / Fotos: Arxiu