Concentració de la plantilla de Rotocayfo al Parlament

Imprimeix

La plantilla demana als grups parlamentaris catalans que instin les modificacions legislatives necessàries per modificar la reforma, que ja s’està aplicant en el cas de Rotocayfo. Els 300 treballadors pretenen denunciar les mesures adoptades per la direcció després de l'entrada en vigor de la reforma laboral i per conscienciar els grups parlamentaris catalans de la “necessitat d'instar les modificacions legislatives que escaiguin per la via parlamentària amb l'objectiu de modificar aquesta reforma laboral injusta”, segons les mateixes fonts. La plantilla de Rotocayfo, a Sant Vicenç dels Horts, ha estat de les primeres a patir les conseqüències de la reforma laboral del govern del PP.

Calendari de mobilitzacions

Els sindicats han denunciat que, des de la seva entrada en vigor, l'empresa realitza “acomiadaments col·lectius indiscriminats, modifica les condicions de treball de manera substancial i bloqueja la negociació amb l'amenaça de despenjar-se del salari reconegut i la pèrdua de drets recollits en el conveni col·lectiu”.

A més de la concentració davant del Parlament de Catalunya, que tindrà lloc a les 16 hores, la plantilla de Rotocayfo ha convocat aturades per als dies 12, 13 ,14, 16, 17, 18, 19, 20 i 21 d’abril.

Redacció | Foto: Arxiu