La multinacional nord-americana AAM obre una nova planta a Viladecans

Imprimeix

L’empresa especialitzada en el disseny, enginyeria i producció de components per a l’automoció impulsarà el seu creixement a Europa des d’aquestes noves instal·lacions de 15.600m2

L’empresa American Axle & Manufacturing (AAM), especialitzada en el disseny, enginyeria i producció de components per a l’automoció, ha obert una nova planta de producció a Viladecans. La nova planta ocuparà prop de 300 professionals en aquestes noves instal·lacions de 15.600m2, situades a la zona industrial de Ca n’Alemany, des d’on impulsarà el creixement del seu negoci a Europa.

EHFZDLNXYAE2DCt aam

Per aquest projecte d’inversió a Catalunya, AAM ha comptat amb el suport d’ACCIÓ –l’agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya, depenent del Departament d’Empresa i Coneixement-.

 Des de Viladecans, AAM produirà diferents tipus de components per al control de la vibració i l’amortiment per a alguns dels principals fabricants del sector automobilístic com Renault, BMW, Daimler, Porsche, Audi i Ford. Les noves instal·lacions consoliden dues plantes més petites que l’empresa tenia situades a Gavà i Castelldefels, des d’on ha operat des del 1967.

EHFaTUXXkAEKt9L aam

 En concret, l’empresa ha rebut el suport de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ. Aquesta unitat treballa des de Barcelona i la xarxa de 40 Oficines Exteriors de Comerç i d’Inversions d’ACCIÓ al món per captar nous projectes d’inversió estrangera a Catalunya al mateix temps que assessora de manera integral les empreses estrangeres per facilitar el procés d’inversió.

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans-AAM