L’ocupació hotelera a l’estiu va arribar gairebé al 90% a Castelldefels

Imprimeix

El turisme genera una despesa directa dels turistes i visitants de 200 milions d'euros anuals, i L'impacte induït d'aquests diners és de 600 milions d'euros anuals

Tot i que encara no es coneixen els resultats de setembre, ja es pot avançar que la temporada turística a Castelldefels ha estat molt bona per als establiments turístics de la ciutat. L'ocupació d'hotels i apartaments ha tornat a fregar el ple, situant-se gairebé en el 90%. Per mesos, el juny es va registrar una ocupació del 86,46%, al juliol, del 88,92% i a l'agost, el 87,53%. El turisme genera una despesa directa dels turistes i visitants de 200 milions d'euros anuals. L'impacte induït d'aquests diners és de 600 milions d'euros anuals.

La importància que el turisme vagi bé no només és bo per al sector sinó també per al conjunt de la ciutat, ja que la seva bona marxa repercuteix positivament en el conjunt de l'economia de la ciutat. Convé destacar que 9 de cada 10 llocs de treball creats a Castelldefels està emmarcat en el sector serveis. El turisme genera una despesa directa dels turistes i visitants de 200 milions d'euros anuals. L'impacte induït d'aquests diners és de 600 milions d'euros anuals.

Castelldefels16 Turisme Baix Llobregat 90 0

Segons el president del Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i el Baix Llobregat, Manuel Ángel Ortiz, "dins de la por que hi havia ha estat una temporada positiva. Vivim temps de certa incertesa general, però els hotels i els restaurants han estat plens. Seguim amb l'objectiu que l'hostaleria a Castelldefels sigui cada vegada menys estacional, per treballar els 365 dies de l'any".

Redacció / Fotos: Arxiu