Campanya de millora de comerços i empreses de serveis a Sant Vicenç

Imprimeix

L’Ajuntament atorga subvencions per valor de més de 22.000 euros perquè els negocis reformin els seus locals i els facin més accessibles

La Junta de Govern vicentina ha aprovat les primeres subvencions de la present convocatòria per a la reforma i modernització d'establiments comercials locals. Aquests ajuts econòmics tenen la finalitat d'incentivar que comerciants i empreses de serveis del municipi adeqüin els locals, els reformin i els modernitzin per fer-los més accessibles i atractius al públic.

El regidor de Comerç, Xavi Gómez, ha explicat que l’objectiu del govern “és enfortir el comerç local i les empreses de serveis del municipi, per això incentivem que puguin invertir en el seu negoci i oferir una millor atenció a la ciutadania.”

Unió de Botiguers de Sant Vicenç dels Horts Comerç local 13

El 31 d’octubre acaba el termini per presentar sol·licituds a aquesta convocatòria de subvencions. El model de sol·licitud, així com les bases reguladores i la documentació associada es pot trobar en l'apartat de Subvencions i Ajuts del web municipal. Per a més informació i assessorament sobre aquesta convocatòria es pot contactar a l’equip tècnic del servei d’Empresa, Comerç, Emprenedoria i Agricultura al 93 680 71 00.

Redacció / Fotos: Unió Botiguers SVH