L’Ajuntament de Castellví amplia els acords per fomentar l’ocupació, en aquesta ocasió amb l’Escola Rosella.

Imprimeix
El centre, situat al barri de Miralles, es valdrà de la borsa de treball municipal per buscar candidats per cobrir futures vacants de personal. L’Ajuntament de Castellví de Rosanes i l’Escola Rosella, situada al barri de Miralles, han arribat a un acord per fomentar l’ocupació entre els veïns i veïnes de Castellví, ampliant d’aquesta manera la línia encetada pel consistori amb d’altres empreses del municipi dels sectors industrials i de serveis. A partir d’ara, doncs, l’Escola Rosella canalitzarà a través de les àrees municipals de Serveis Socials i Promoció Econòmica les futures vacants de personal.

D’aquesta manera, se seleccionaran dins de la borsa de treball municipal les persones que responguin als perfils professionals sol.licitats pel centre, i els responsables de l’Escola Rosella seran els encarregats de fer les posteriors entrevistes de feina per triar el candidat o candidata que més s’ajusti a les seves necessitats. Aquest acord s’ha concretat avui en una reunió entre l’alcalde de Castellví, Lluís Tomàs, i el director gerent de l’Escola Rosella, Joan Carles Piquet, a les instal.lacions del centre. Ambdós s’han mostrat molt satisfets de poder dur a terme aquesta col.laboració en matèria laboral, que se suma a les que l’Ajuntament i l’Escola Rosella ja tenen en d’altres àmbits, com la utilització de les instal.lacions esportives municipals per part dels usuaris del centre (pista poliesportiva, pistes de petanca, piscina d’estiu El Taió), del CCR, la participació als Special Olympics, etc.

L’Escola Rosella, dedicada a l’atenció de persones amb discapacitats intel.lectuals, va néixer fa més de 40 anys al barri barceloní de Sarrià, essent una escola d’educació especial. Ara fa poc més de dues dècades el centre es va traslladar a Castellví de Rosanes, ocupant les instal.lacions de l’antic convent de Miralles. Actualment, l’Escola Rosella compta amb un servei de llar residència i un altre de centre ocupacional, que atenen 70 usuaris i donen feina a gairebé 60 treballadors.

A finals d’aquest mes, la Fundació Privada Rosella organitza una caminada popular entre les instal.lacions de Rosella i el castell de Gelida. La caminada, el dia 27, és oberta a la participació de tothom.

les inscripcions es poden formalitzar a través de la web: www.fundacioprivadarosella.com.

Els beneficis recollits es destinaran a la fundació.