AEBALL busca majors de 30 anys per treballar al Baix i L’Hospitalet

Imprimeix

La patronal busca perfils de Mossos/es de Magatzem, Auxiliars Administratius/ves, Administratiu/ves Comptables, Administratiu/ves Comercials, Transportistes o Operaris/es, Neteja

AEBALL (L'Associació Empresarial de L'Hospitalet i el Baix Llobregat) participa per quarta vegada en el Programa d'Ocupació "30 PLUS", subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social. Aquest programa té com a objectiu principal afavorir la inserció laboral de persones majors de 30 anys, atenent a les necessitats reals de les empreses. La patronal segueix buscant a persones per a participar en el programa i treballar en empreses de L'Hospitalet i del Baix Llobregat. Els requisits són ser major de 30 anys i estar en situació d'atur. A les persones participants se'ls oferirà un contracte laboral d'un mínim de 6 o 9 mesos, acompanyat d'una formació relacionada amb el lloc de treball a cobrir i una tutorització durant tot el procés.

AEBALL gestionarà durant aquesta nova convocatòria 40 llocs de treball per a empreses del territori del Baix Llobregat i de L'Hospitalet. L'entitat s'encarregarà de la detecció i inserció al mercat de treball de diferents perfils que compleixin amb els requisits demandats per les empreses. L'entitat torna a participar en aquest programa degut als bons resultats assolits durant les edicions passades, de l'edició 2018 s'espera que al voltant d'un 85% dels participants renovin els seus contractes.

Auxiliar administratiu 1469614415

Actualment, el període per a la contractació i selecció de participants està obert. Hi ha diversos processos de selecció en marxa. Concretament, s'està buscant a Mossos/es de Magatzem, Auxiliars Administratius/ves, Administratiu/ves Comptables, Administratiu/ves Comercials, Transportistes, Operaris/es, Neteja, etc.

entrem magatzem damazon castellbisbal 4 g

La Patronal també gestiona, les ajudes del Servei d'Ocupació de Catalunya que estan a l'abast de les empreses que necessiten contractar i que estiguin interessades en participar en el Programa. Les empreses contractants gaudiran d'una subvenció durant els mesos de contractació, equivalent al salari mínim, que és compatible amb altres incentius fiscals i les bonificacions en les quotes de la Seguretat Social previstes per cada contracte laboral. Els ajuts per la contractació per les empreses poden ser de fins a 9.450€.

A més, l'empresa s'estalvia el procés de selecció, ja que és l'AEBALL qui s'encarrega de cercar els candidats adequats i l'empresa només realitza les entrevistes finals.

Per a més informació als candidats interessats, s'ha programat una Sessió d'Ocupació per al dimarts 2 d'octubre a les 10h a les oficines d'AEBALL/UPMBALL, on es donarà a conèixer de forma detallada el funcionament del programa i com participar-hi. També es donarà informació sobre el servei integral d'acompanyament a les persones emprenedores que l'entitat ofereix a través del programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya.

La sessió anirà a càrrec de Montse Calvet, adjunt a Direcció i Responsable del Departament de Formació i de Programes de Formació i Ocupació d'AEBALL/UPMBALL i de Virginia Santolaria, responsable de RRHH i de Projectes d'Inserció Laboral i Emprenedoria d'AEBALL/UPMBALL. Les places són limitades i s'ha de fer prèvia inscripció en el següent enllaç.

Redacció / Fotos: AEBALL-Arxiu