Es registra la millor ocupació hotelera de la dècada en Setmana Santa

Imprimeix

El Baix Llobregat és la segona comarca de l’entorn metropolità en places hoteleres en oferta i la primera en ocupació de les places durant el mes d’abril

L’ocupació hotelera del Baix Llobregat en el període de Setmana Santa del 2019 va ser del 72,8% esdevenint l’any amb major ocupació de la dècada. Respecte 2016, l'ocupació creix en més de 3 punts percentuals. Els 74,2€ de mitjana tarifària de la setmana santa de 2019 es situa també com la tarifa més elevada de la dècada. Aquest registre consolida l’augment observat en el 2016.

bg hero convencions 0

La Setmana Santa continua impulsant l’ocupació hotelera. El grau d’ocupació de les places ofertes a la comarca és major en Setmana Santa que en el total del mes (73% i 68% respectivament). Respecte la mitjana tarifària també augmenta en aquest període vacacional (70,3€ en el total del mes d’abril respecte els 74,2€ en Setmana Santa).

Img nota turisme set santa 2019

El Baix Llobregat és la segona comarca de l’entorn metropolità en places hoteleres en oferta (10.175 en el mes d’abril) i la primera en ocupació de les places durant el mes d’abril (68% del total). L’ocupació hotelera en Setmana Santa de la comarca (72,8%), en canvi, la situa com la quarta en ocupació.

Redacció / Fotos: Arxiu