Oberta la convocatòria del Premi Ateneu Cooperatiu 2018-2019

Imprimeix

Les candidatures es poden formalitzar fins al proper 31 d’agost

El Consell Comarcal del Baix Llobregat, com a entitat coordinadora de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, ha obert la convocatòria del Premi Ateneu Cooperatiu 2018–2019. En aquesta segona edició, l’objectiu del premi és poder fer un reconeixement i impuls de les entitats d’economia social del territori que destaquen per ser projectes innovadors, per la seva vocació social, per ser sostenibles, per intercooperar, per disposar d’un pla formatiu que fomenta el coneixement de l’economia social i solidària, per aplicar criteris de transparència, qualitat laboral, l’ús de noves tecnologies i el respecte amb el medi ambient. La convocatòria per presentar les candidatures s’ha obert el dia 2 abril i finalitzarà el proper 31 d’agost.

DsYQLT9XQAEycsT

El Premi Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat 2018–2019 estan adreçats a entitats de l’Economia social i solidària constituïdes i enregistrades corresponentment i amb seu social a qualsevol dels municipis del Baix Llobregat.

El certamen premiarà amb tres premis de 2500€, 1700€ i 800€ respectivament, a les tres entitats que obtinguin la valoració més alta per part del jurat en funció dels diferents criteris valoratius. Això es realitzarà a través d’un Qüestionari de valoració de la candidatura presentada. Els interessats poden trobar més informació sobre les bases del Premi i la documentació necessària per participar en l’apartat del Premi de ACBLL 2018–2019.

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat és l’entitat de referència del foment i promoció de l’Economia Social i Cooperativa a la comarca. En el marc de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius, s’orienta a la creació de noves cooperatives així com a la consolidació i la generació de llocs de treball en cooperatives existents, i al foment de l’intercanvi de coneixement de l’economia social.

Redacció / Fotos: Arxiu-A.C.