Rècord de participació en els actes del Fòrum Empresarial durant el 2018

Imprimeix

Més de 900 directius i empresaris de L’Hospitalet i el Baix Llobregat han assistit a les diferents activitats que s’han realitzat durant tot l’any

El Fòrum Empresarial del Llobregat ha publicat la Memòria Anual a la qual destaca el rècord de participació en els actes que s’han organitzat des de l’entitat. Més de 900 directius i empresaris de L’Hospitalet i el Baix Llobregat han assistit a les diferents activitats que s’han realitzat durant tot l’any.

0000fo9rum4abril

El Fòrum va continuar durant l’any passat amb els tradicionals desdejunis, uns esmorzars en format Networking i protagonitzats per personalitats actuals i rellevants del món empresarial, l’economia i la política, on empresaris i directius del territori van compartir i intercanviar coneixement i opinions.

Personalitats i taules

Les personalitats amb les quals va comptar el Fòrum durant l’any 2018 van ser Joan Ramon Casals, alcalde de Molins de Rei; Joan Castells, President Executiu de Fiatc; Carlos Grau, CEO de la Fundació Mobile World Congress; Teresa García Milà, Catedràtica d’Economia a la UPF; Julio Rodríguez, Conseller Delegat de Cementos Molins; Antón Costas, Catedràtic de Política Econòmica de la UB i president de la Fundació Cercle d’Economia i Raül Blanco, Secretari de la Indústria i PIMES.

5 g forum

raulblanco

A més d’aquests desdejunis, en col·laboració amb BCN Content Factory i el Cercle d’Infraestructures, es van organitzar diferents taules del Cicle d’Infraestructures per posar en relleu aspectes relacionats amb la mobilitat i les infraestructures del territori. Les taules de 2018 que es van realitzar en les poblacions de Cornellà, Sant Feliu de Llobregat, Gavà i L’Hospitalet, van tractar temes com el present i el futur dels centres comercials, les infraestructures del territori, l’economia sostenible i el desplegament del 5G.

2019
El Fòrum Empresarial del Llobregat, enguany, ha iniciat les seves activitats amb la participació de personalitats com José García Montalvo, XV Premi d'Economia de Catalunya, Josep Ginesta, Secretari General de Treball, Afers Socials i Famílies i Jaume Armengou, secretari general de l’IESE.

garcia montalvo

Properament, el Fòrum empresarial comptarà amb la participació de Miquel Valls, president de la Cambra de Comerç de Barcelona i de Josep Sánchez-Llibre, president de Foment del Treball.

Una dècada

Durant aquests deu anys d’activitat, el Fòrum s’ha consolidat com a punt de trobada de les persones empresàries i els directius el territori, amb la implicació i participació de diferents institucions i entitats, i s’ha establert com a referent per donar resposta a les inquietuds i presentar noves tendències.

Redacció / Fotos: Fòrum Empresarial del Llobregat