PIMEC impulsa la Taula d’Infraestructures del Baix Llobregat

Imprimeix

La patronal la constituirà el pròxim 28 de març i reunirà els alcaldes i alcaldesses de la comarca

PIMEC Baix Llobregat–L'Hospitalet ha impulsat la Taula d'Infraestructures del Baix Llobregat, que reunirà els alcaldes i alcaldesses de la comarca amb l'objectiu de fer un seguiment i posar en comú totes les actuacions en infraestructures claus del territori que estan pendents de finalitzar.

La Taula, que es constituirà el pròxim 28 de març a l'Auditori del Centre de Serveis del Pla a Sant Feliu de Llobregat, posarà en comú els greuges, les reivindicacions y les mesures que caldria emprendre en matèria d'infraestructures per tal de millorar substancialment la mobilitat del Baix Llobregat, un dels motors econòmics de Catalunya que inclou, entre altres, l'Aeroport del Prat i la zona portuària.

44857063 10210031715027793 4820360831319408640 n

La Taula d'Infraestructures del Baix Llobregat donarà continuïtat a les accions que la patronal ha fet durant els darrers anys en aquest àmbit. Sense anar més lluny, el passat 14 de novembre, PIMEC Baix Llobregat–L'Hospitalet es va reunir amb la subdelegació del Govern a Barcelona amb l'objectiu de reivindicar la finalització d'algunes obres que havien quedat aturades sense cap motiu.

Redacció / Fotos: Arxiu