AEBALL va donar suport a més de 250 emprenedors de L'H i el Baix el 2018

Imprimeix

Més de 100 persones van participar el passat any en tallers adreçats a facilitar les competències relacionades amb la posada en marxa d'una idea empresarial o de negoci

Més de 250 persones van poder gaudir durant el 2018 del "Servei dirigit a emprenedors i empreses de nova creació" de l'Associació Empresarial de L'Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL). Dins d'aquest servei l'entitat va informar i assessorar els interessats en tots els tràmits necessaris per crear una empresa, per fer el pla d'empresa i escollir la forma jurídica més adient en cada cas, així com els passos a seguir per constituir-la. També, els va ajudar en la recerca de fonts de finançament, ajuts i subvencions, així com els va donar suport pel que fa a l'establiment d'aliances amb altres empreses, etc. La patronal de L'Hospitalet forma part de la Xarxa de Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya, que ofereix assessorament, suport, impuls i promoció als nous emprenedors, a les empreses creades de menys de tres anys d'existència i als autònoms, al llarg de tot el procés de creació, creixement i èxit dels projectes.

img 10995

Accions formatives

Més de 100 d'aquests emprenedors van participar a les 12 accions formatives que es van realitzar al llarg del 2018. Aquestes accions es van realitzar en format de taller, adreçades a facilitar de forma pràctica les competències relacionades amb la posada en marxa d'una idea empresarial o de negoci: aspectes legals i formes jurídiques, com elaborar un pla d'empresa, un pla de màrqueting, gestió financera, comunicació, etc.

Atenció personalitzada

A més, dins del servei ofert per part de la Patronal, es va atendre de forma "personalitzada, especialitzada i continuada" a més de 40 emprenedors que necessitaven assessorament específic. A més durant el 2018, també es van crear set empreses noves de la mà d'AEBALL i nou empreses de recent creació van rebatre assessorament per poder consolidar el seu negoci, principalment estratègic.

Captura de pantalla 2017 01 24 a las 20.37.01

Al llarg d'aquest any l'entitat també ha realitzat diverses accions de sensibilització, per fomentar l'esperit emprenedor al territori. Concretament, va dur a terme 40 accions, des de notes de premsa, jornades informatives on van assistir més 70 persones, i la realització de materials, fulletons i cartells per posar en valor l'emprenedoria entre la població en general.

Redacció / Fotos: AEBALL