SEAT, premiada com a major empresa industrial exportadora d'Espanya

Imprimeix

És actualment el primer exportador de la indústria espanyola i representa el 3% del total de les exportacions nacionals

SEAT ha estat guardonada pel diari ABC i el Consorci de la Zona Franca de Barcelona per ser la principal empresa industrial exportadora d'Espanya. El seu president, Lucca de Meo, va recollir el premi en un acte celebrat a Madrid que ha comptat amb la presència de la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto; Pere Navarro, delegat especial del Govern en el Consorci de la Zona Franca i Catalina Lucca de Tena, editora del diari ABC.

SEAT awarded as the largest industrial exporter in Spain 02 HQ

Durant el seu discurs, De Meo va subratllar que “SEAT és actualment una de les marques que més creix a Europa, la nostra principal palanca de desenvolupament, i ara també tenim el focus posat fora de les fronteres europees. La confiança dipositada en SEAT per part del Grup Volkswagen en projectes estratègics com el Nord d'Àfrica i la Xina, són el millor exemple. Que SEAT sigui reconeguda amb aquest premi demostra que estem en el bon camí, que som competitius i que generem valor.”

SEAT s'ha consolidat com la major empresa industrial espanyola, representa el 3% total de les exportacions del nostre país i té presència en més de 80 països dels cinc continents. Actualment la companyia exporta el 80% dels seus vehicles i l'any passat 2018 va sumar el seu sisè any de rècord de vendes amb 517.000 vehicles distribuïts. Alemanya, el Regne Unit, França, Itàlia, Àustria i Suïssa, a més d'Espanya, han estat els principals mercats europeus que han contribuït a aconseguir aquests resultats.

Redacció / Fotos: SEAT