Alcampo reforça la presència a Catalunya amb un hipermercat a Esplugues

Imprimeix

El nou establiment suposa una inversió de 8 milions d’euros, la creació de 160 nous llocs de feina i comptarà amb més de 1.000 referències de productes locals i ecològics

Alcampo ha inaugurat avui un nou hipermercat situat a Esplugues de Llobregat (Barcelona), seguint així amb el seu pla d’expansió a Catalunya, on ja compta amb set hipermercats, 18 supermercats i 7 benzineres. L’hipermercat, situat en el nou centre comercial Finestrelles Shopping Centre, ocupa una superfície de 4.100m2 i ha suposat una inversió de 8 milions d’euros. Comptarà amb un total de 182 col·laboradors, dels quals 160 suposen nous llocs de feina.

L’establiment seguirà el model dels hipermercats Alcampo amb una gran presència de productes frescos en línia amb el seu compromís amb allò bo, sa i local. A més, algunes de les grans apostes del nou centre han estat el celler, la perfumeria, el parament, el tèxtil per la llar i el petit electrodomèstic. El nou Alcampo a Esplugues de Llobregat oferirà, com tots els establiments d’Auchan Retail, una àmplia oferta de productes al preu més baix, fet pel qual la companyia és reconeguda a nivell nacional.

Foto Alcampo

Aposta pels productes locals

Amb l’objectiu d’adaptar-se a les noves tendències en alimentació i a les demandes dels consumidors, el nou hipermercat Alcampo Esplugues comptarà amb 1.000 referències de proveïdors locals, com Casa Mas, Bo de Debò, Can Duran, Llet Nostra, La Fageda, Pastoret, Ca L’Espinaler, Tot Snacks, Simon Coll, Anxoves de L’Escala, Noel, Embutidos Grau-Vila, Carns B i les llotges de Roses y Sant Carles de la Ràpita, entre d’altres.  

Alcampo també aposta per una variada oferta de productes ecològics que tindran una important presència dins del nou hipermercat, amb 1.400 referències ecològiques certificades de les quals 100 pertanyen a la seva pròpia marca.


L’experiència de compra

Una altra de les grans apostes dels hipermercats Alcampo són els productes frescos amb una important presència dels mercats tradicionals en l’oferta de productes de carnisseria, peixateria, forn-pastisseria, fruites i confitats, xarcuteria, formatges, plats preparats i sushi, tots ells atesos per professionals de l’ofici. Els clients també podran trobar una zona de restauració amb un bistró, on descansar i tastar els plats elaborats amb receptes de xefs reconeguts.

72419 high original

Alcampo aposta per la creació d’espais de compra accessibles sense barreres. El nou establiment a Esplugues de Llobregat disposa de diferents sistemes per garantir l’accessibilitat de totes les persones, entre les quals destaca com a novetat, l’ús de caixes tradicionals hidràuliques, per a facilitar que les persones amb mobilitat reduïda puguin col·locar la seva compra de manera més senzilla.

El nou establiment també estarà dotat de monitors informatius als taulells, auto escaneig amb Smartphone, una APP que acompanya al client durant tot el procés de compra i un gran avantatge per famílies: el club gratuït Rik&Rok, un club infantil per a nens i nenes d’entre 4 i 10 anys on els més petits poden gaudir acompanyats del personal especialitzat mentre els grans fan la compra.

Compta també amb la possibilitat de fer la compra online amb els mateixos preus que a l’hipermercat, i de rebre-la a domicili o buscar-la al punt de recollida operatiu les 24h al pàrquing del centre i que funciona gràcies a taquilles refrigerades.

Alcampo Esplugues és un dels 22 establiments d’Auchan Retail a España de Residu 0. Un projecte d’economia circular que està desenvolupant la companyia perquè tots els recursos que es generen puguin reciclar-se o reaprofitar-se i vagin directament a l’abocador. 

 

Redacció / Fotos: Alcampo