SEAT tanca un any excepcional

L’empresa automobilística recordarà 2018 com l'any del naixement de CUPRA, el llançament de Tarraco i presentació de xifres rècord de vendes i financeres

El 2018 ha estat per a SEAT un gran any. En aquests dotze mesos, SEAT ha vist néixer CUPRA, la primera submarca de la companyia, i ha llançat Tarraco, el nou model emblema de la marca. L'any va començar amb resultats rècord i les vendes acabaran, previsiblement, en la seva xifra històrica més alta. Projectes com el d'Algèria o la Xina suposen un pas endavant en l'estratègia d'internacionalització de la marca, present en més de 80 països. A més, aquest 2018 SEAT ha trepitjat l'accelerador de la digitalització, amb projectes destacats en l'àmbit de la connectivitat. Les diferents iniciatives de la companyia i les característiques dels seus cotxes li han valgut a SEAT aquest any més de 60 premis.

An amazing year for SEAT 001 HQ

Made in Martorell

La fàbrica de Martorell, el cor de SEAT, ha celebrat aquest any el seu 25è aniversari. A Martorell treballen actualment uns 12.500 treballadors, sumant la fàbrica i els serveis centrals de l'empresa. En els seus 25 anys d'història, s'han fabricat més de 10 milions de cotxes de 39 models i versions diferents. La fàbrica de Martorell és, avui dia, un referent en la Indústria 4.0, un motor de creixement per a la generació d'ocupació i el desenvolupament industrial, i una fàbrica eficient, sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

A1 Martorell ext

La producció de l'Audi A1, el nou model compacte esportiu d'Audi, es fabrica des del mes d'octubre passat exclusivament en la planta de SEAT i es distribueix a tots els mercats on es comercialitza, la qual cosa contribueix positivament a elevar el volum d'exportació de la fàbrica, que ja supera el 80%. L'Audi A1 és en el segon cotxe prèmium fabricat a Espanya després de l'Audi Q3, que també va sortir dels tallers de Martorell.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix