Els treballadors i treballadores de Gallina Blanca es mobilitzen

Imprimeix

La plantilla convoca la ciutadania a una concentració contra el tancament de la planta abans del Ple municipal de Sant Joan Despí, on Antonio Hidalgo, president del comitè d’empresa, i Josep M. Romero intervindran

Davant l’anunci de tancament de la planta de Gallina Blanca a Sant Joan Despí, les treballadores i treballadors de l’empresa estan fent concentracions de protesta cada matí, a partir de les 8.40 h, a les portes de l’empresa.

Dur09TqXcAE3zfZ

Dur09TvWwAAQRSI

Demà dijous 20 de desembre, a les 17.30 h, la plantilla de Gallina Blanca, amb el president del comitè d’empresa, Antonio Hidalgo, al capdavant, convoquen la ciutadania a una concentració davant l’Ajuntament de Sant Joan Despí, en la qual els acompanyarà el secretari general de CCOO del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf, Josep M. Romero. Posteriorment, els dos s’adreçaran al Ple municipal, on demanaran la defensa de la continuïtat de l’activitat, els llocs de treball de la planta i una política activa de mantenir sòl industrial i conservació del patrimoni industrial de Sant Joan Despí.

Redacció / Fotos: CCOO