Cornellà imparteix formació gratuïta a microempreses i emprenedors

Imprimeix
La iniciativa està adreçada a microempreses i emprenedors i reforça conceptes com la responsabilitat professional o com afrontar nous reptes.

El propers 14 i 21 de febrer i 27 de març el Centre d’Empreses Baix Llobregat vinculat a PROCORNELLA, Empresa Municipal de Promoció Social, Urbana i Econòmica de la ciutat, imparteix un Programa de Millora del Rendiment Personal totalment subvencionat. La iniciativa està adreçada a microempreses i emprenedors que aprofundiran en les eines de recolzament intern personal per tal d’afrontar situacions com la incertesa, canvis a l’entorn o nous reptes aplicables al món de l’empresa. El programa acull un màxim de 20 participants de qualsevol activitat exceptuant el comerç al detall.

Entre els requisits per poder participar cal tenir un projecte empresarial o una microempresa preferentment a Cornellà i superar l’entrevista de selecció que es realitzarà amb cita prèvia els dies 6, 7 i 8 de febrer. Els interessats han de contactar amb el Centre d’Empreses al carrer Tirso de Molina, 36 de Cornellà o per telèfon al 93 474 80 42.

El programa contempla tres sessions grupals de formació presencials de tres hores per sessió i dues sessions més individualitzades de coaching per participant (1h/sessió). A més de tenir un projecte empresarial o una microempresa i de superar l’entrevista de selecció, cal també trobarse al corrent de pagament amb les administracions públiques (AEAT, SS, etc.).

El 14 de febrer les sessions giraran entorn la responsabilitat emocional, social i professional. En la jornada del 21 de febrer, la temàtica serà la fortalesa mental per als nous reptes. En la sessió de tancament el 27 de març es realitzarà la cloenda del programa amb l’anàlisi de resultats i un networking.

El Centre d’Empreses Baix Llobregat té com a objectiu convertir-se en una plataforma de recolzament a l’economia local impulsant activitats que promoguin la creació i consolidació de nous projectes empresarials.

Text i Foto: PROCORNELLA