PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet reclama inversió en infraestructures

Imprimeix

Els representants de la patronal comarcal, que s’han reunit amb la subdelegada del Govern a Barcelona, han reivindicat la importància logística del territori, que inclou l’Aeroport del Prat i la zona del port

PIMEC Baix Llobregat–L’Hospitalet s’ha reunit amb la subdelegada del Govern a Barcelona, Montserrat Garcia, per reclamar les principals infraestructures actualment aturades a la comarca del Baix Llobregat. A la trobada han participat, per part de la patronal, el president de PIMEC Baix Llobregat – L’Hospitalet, Joan Soler; el vicepresident de PIMEC Baix Llobregat–L’Hospitalet, Guillermo Muñoz i el secretari general de PIMEC, Antoni Cañete.

Els representants de la patronal han remarcat que el Baix Llobregat i l’Hospitalet són un dels motors econòmics de Catalunya i es troben en un enclavament logístic privilegiat, que inclou infraestructures com l’Aeroport del Prat i la zona portuària. Per aquest motiu, PIMEC ha demanat urgentment la finalització de les obres que han començat des de fa temps i que han estat aturades sense cap justificació ni explicació.

Durant la reunió, s’ha parlat d’algunes de les mesures que caldria prendre en matèria d’infraestructures per tal de millora substancialment la mobilitat de la demarcació, com la finalització de les actuacions a la B-40 entre Olesa de Montserrat i Viladecavalls, la variant de Vallirana, la connexió a Castellbisbal entre l’A-2 i l’AP-7, la connexió de la Ronda Litoral amb la C-32 a Sant Boi o la llançadora de Rodalies fins a la T1 de l’Aeroport de Barcelona-el Prat, així com els projectes, entre altres, del soterrament de Rodalies a Sant Feliu de Llobregat i l’Hospitalet i el projecte de carril bus-VAO a la B23.

El president de PIMEC Baix Llobregat–L’Hospitalet, Joan Soler, ha valorat positivament la trobada i ha manifestat que “és necessari que l’Administració contribueixi a la millora d’un dels territoris econòmics més estratègics no només a escala local sinó també nacional.

Redacció / Foto: PIMEC Baix Llobregat-l’Hospitalet