Molins de Rei recupera el Servei d'Assessorament Laboral

Imprimeix

Es tracta d’una prova pilot on s’oferirà una primera orientació i assessorament gratuït en drets i deures laborals

Molins de Rei tindrà un Punt d’Informació Laboral a iniciativa de la regidoria de Treball. Aquest nou servei d’assessorament laboral estarà ubicat al Centre d’Ocupació i Serveis a les Empreses Joan N. García Nieto per mitjà d’acord de prestació de serveis amb la Intersindical-CSC. Acomplint també a un dels punts del pacte de govern municipal es recupera un servei que ja es realitzava fa més de 8 anys i que l'anterior govern municipal de CiU i PSC havia eliminat.

Es tracta d’una prova pilot on s’oferirà una primera orientació i assessorament gratuït en drets i deures laborals, aspectes legals relacionats amb contractes, dubtes sobre nòmines, el conveni laboral propi, quitances, acomiadaments, conciliació de la vida laboral i personal, resoldre dubtes sobre drets sindicals, entre d’altres. L’assessorament serà tant individual, com col·lectiu si així es demana.

El Punt d’Informació Laboral funcionarà cada setmana, alternant-se en horari de matí i tarda, per tal de facilitar una major disponibilitat horària.

Redacció / Fotos: Google Maps