AEBALL i UPMBALL facilitaran la recuperació de l'IVA de les despeses

Imprimeix

Les empreses deixen de guanyar entre 60.000 i 500,000 euros anualment, i els autònoms uns 3.000 € de mitjana

AEBALL (Associació Empresarial de L'Hospitalet i el Baix Llobregat) i UPMBALL (Unió Patronal Metal·lúrgica de L'Hospitalet i Baix Llobregat) han arribat a un acord amb DevoluIVA, per tal de facilitar a les empreses, pimes i autònoms de la zona del Llobregat i de L'Hospitalet la recuperació de l'IVA de les despeses professionals.

Autònoms, pimes i grans empreses, segueixen tenint dificultats per recuperar l'IVA de les despeses professionals, o bé per la dificultat que suposa aconseguir les factures de despeses petites o bé, per la pèrdua dels tiquets. El 30% dels tiquets de despeses corporatives, arriben a un estat tan deteriorat que no serveixen per justificar aquesta despesa i anualment, suposa una font de grans pèrdues per a les empreses, on deixen de guanyar entre 60.000 i 500.000€ anualment, i en el cas dels autònoms uns 3.000€ de mitjana respectivament.

Captura de pantalla 2018 11 02 a las 19.55.17

És per això que DevoluIVA ha dissenyat un sistema per digitalitzar els tiquets i on es generen les factures electròniques només fent un clic. L'usuari només ha de fotografiar els tiquets a través de l'app i rebrà automàticament les corresponents factures electròniques. Si l'usuari consumeix en un establiment fora de la xarxa, aquest tiquet quedarà digitalitzat amb el certificat de l'AEAT. Tots els tiquets digitalitzats i les factures electròniques quedaran emmagatzemades durant 10 anys, evitant així que es perdin o es deteriorin amb el pas del temps.

Mitjançant aquest conveni, es facilitarà a les empreses associades a AEBALL-UPMBALL, la recuperació de l'IVA amb avantatges exclusives per a elles.

"Des d'AEBALL /UPMBALL  apostem per aquest servei, confiant que l'automatització i digitalització d'aquest procés de gestió de les despeses, comporti millores i augments de la productivitat de l'empresa, ja que els empleats podran dedicar més temps a altres activitats de més valor per a la companyia", aportava M. Rosa Fiol, vicepresident i director general de la patronal.

Per la seva part, Àngel Garrido, CEO de la compania explica que ""DevoluIVA és un servei que, a més de digitalitzar i automatitzar processos que pimes i autònoms encara fan manualment, permet que els empresaris recuperin uns diners que són seus i que no són conscients que estan perdent".

Redacció / Fotos: Arxiu