Nova Oficina d'Atenció a l'Empresa i el Comerç (OAE) a Sant Boi

Imprimeix

Centralitza l'atenció integral a les necessitats de les empreses i comerços situada a l'entrada de l'Ajuntament

Avui dilluns 15 d'octubre, ha entrat en servei l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i el Comerç (OAE) de Sant Boi de Llobregat. El funcionament d'aquest espai (virtual i presencial) implica una nova forma coordinada d'atendre i assessorar les persones emprenedores del municipi. L'OAE facilitarà l'obertura d'empreses i comerços a Sant Boi i la consolidació dels negocis existents.

L'OAE centralitza la feina de tots els àmbits municipals que donen servei a l'activitat empresarial i comercial de la ciutat, que hi treballen de manera coordinada per oferir una atenció integral i de proximitat. Quaranta persones pertanyents a sis àmbits de gestió estan implicades en el funcionament de l'oficina.

Captura de pantalla 2018 10 15 a las 11.11.05

Gestió i funcionament

L'OAE compta amb un espai virtual de nova creació. Les persones emprenedores, les empreses i els comerços s'hi poden informar i fer tots els tràmits i gestions relacionats amb la seva activitat. En cas que es necessiti ajuda addicional, l'OAE ofereix també atenció presencial (amb cita prèvia). D’altra banda, el nou espai d'atenció presencial està situat a l'entrada de l'Ajuntament i funciona de manera integrada amb l'OMAP, que és l'oficina d'atenció ciutadana general a Sant Boi.

L'OAE també impulsarà, per una altra banda, accions per consolidar les empreses i els comerços locals que ja estan en funcionament. La sol·licitud de subvencions o l'ampliació de les instal·lacions són algunes de les qüestions sobre les quals la nova oficina ofereix assessorament i suport.

Per a aquest dimarts, dia 16 d'octubre, està previst un acte de presentació de l'OAE adreçat a empreses, comerços, enginyeries, consultories, gestories, immobiliàries i entitats bancàries (Sant Boi Centreserveis, 9 hores).

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat