Nova Oficina d'Atenció a l'Empresa i el Comerç (OAE) a Sant Boi

Centralitza l'atenció integral a les necessitats de les empreses i comerços situada a l'entrada de l'Ajuntament

Avui dilluns 15 d'octubre, ha entrat en servei l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i el Comerç (OAE) de Sant Boi de Llobregat. El funcionament d'aquest espai (virtual i presencial) implica una nova forma coordinada d'atendre i assessorar les persones emprenedores del municipi. L'OAE facilitarà l'obertura d'empreses i comerços a Sant Boi i la consolidació dels negocis existents.

L'OAE centralitza la feina de tots els àmbits municipals que donen servei a l'activitat empresarial i comercial de la ciutat, que hi treballen de manera coordinada per oferir una atenció integral i de proximitat. Quaranta persones pertanyents a sis àmbits de gestió estan implicades en el funcionament de l'oficina.

Captura de pantalla 2018 10 15 a las 11.11.05

Gestió i funcionament

L'OAE compta amb un espai virtual de nova creació. Les persones emprenedores, les empreses i els comerços s'hi poden informar i fer tots els tràmits i gestions relacionats amb la seva activitat. En cas que es necessiti ajuda addicional, l'OAE ofereix també atenció presencial (amb cita prèvia). D’altra banda, el nou espai d'atenció presencial està situat a l'entrada de l'Ajuntament i funciona de manera integrada amb l'OMAP, que és l'oficina d'atenció ciutadana general a Sant Boi.

L'OAE també impulsarà, per una altra banda, accions per consolidar les empreses i els comerços locals que ja estan en funcionament. La sol·licitud de subvencions o l'ampliació de les instal·lacions són algunes de les qüestions sobre les quals la nova oficina ofereix assessorament i suport.

Per a aquest dimarts, dia 16 d'octubre, està previst un acte de presentació de l'OAE adreçat a empreses, comerços, enginyeries, consultories, gestories, immobiliàries i entitats bancàries (Sant Boi Centreserveis, 9 hores).

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix