Els Premis Pimes reparteixen dos guardons al Baix Llobregat

Imprimeix

NGNY Devices i l’empresària Anna Mendoza van rebre el Premi PIMEC Jove i el reconeixement a la Segona Oportunitat Empresarial, respectivament

L’empresa NGNY Devices i l’empresària Anna Mendoza han estat guardonades en la 31a edició dels Premis Pimes, que s’ha celebrat a la sala oval del Museu d’Art de Catalunya (MNAC). L’acte, que va aplegar personalitat del món econòmic, polític i social, entre els quals el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, i la vicepresidenta del govern, Carmen Calvo, ha servit per reconèixer les millors iniciatives del teixit empresarial català.

NGNY Devices és una empresa que es dedica al disseny i construcció d’equips per al tractament de mostresa en laboratoris d’anàlisis clíniques constituïda el 2006 a Esplugues de Llobregat. NGNY ha obtingut el Premi PIMEC Jove gràcies a la seva aposta decidida per la innovació i el fort increment de vendes a l’estranger.

30292490777 681e9c5af2 z

D’altra banda, Anna Mendoza és una empresària que ha sabut combinar la recerca d’oportunitats, la negociació i l’adaptació als canvis del mercat. Va poder reflotar la seva empresa, Norbel Outsourcing Solutions, ubicada a Castellví de Rosanes, després d’una gran crisi i en l’actualitat triplicant la seva facturació i incrementant la plantilla. Tot això l’ha fet mereixedora del Reconeixement a la seva oportunitat empresarial, que han entregat la Fundació PIMEC i l’Obra Social ”la Caixa”.

44509355384 0003f5bae8 z

El president de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet, Joan Soler, es va mostrar satisfet pel fet que s’hagi reconegut la tasca del teixit empresarial de la comarcal: “És important que es reconeguin els joves emprenedors i les persones que lluiten dia rere dia per tirar endavant els seus negocis, com a mostra del teixit productiu que hi ha al Baix Llobregat.”

Altres premiats

Durant la gala d’enguany també es va premiar a Els Matins de TV3 (Millor treball periodístic en temes econòmics); Enric Calvo (reconeixement en el comerç), Industrias Tapla (premi Fundació PIMEC als valors d’empresa); Clos Galena (premi Qualitat Lingüística en el món empresarial); Sorbos (premi a la Microempresa més competitiva); Sat Apícola El Perelló-Mel Muria (premi a la petita empresa més competitiva); Voxel Group (premi a la mitjana empresa més competitiva). També es va lliurar la Medalla de Reconeixement Empresarial a l’empresari Pere Relats.

Redacció / Fotos: PIMEC