Baixen les fallides empresarials a la comarca

Imprimeix

Segons el darrer informe del Fòrum Empresarial, els concursos de creditors  d'empreses radicades han afectat 62 empreses a l’Hospitalet i al Baix Llobregat

El Fòrum Empresarial del Llobregat acaba de publicar l'últim Informe sobre Conjuntura Econòmica del 3r Trimestre 2018. Segons aquesta última publicació, durant els primers nou mesos de 2018, els concursos de creditors (que aglutinen les antigues suspensions de pagaments i les fallides empresarials) d'empreses radicades a L'Hospitalet de Llobregat i la comarca del Baix Llobregat han afectat 62 empreses.

En el primer trimestre van ser 27 el número de fallides empresarials al nostre territori, amb L'Hospitalet i Castelldefels com els municipis amb més casos (cinc cadascuna), seguides de Gavà (amb tres). En el segon trimestre, les fallides van baixar a 17, essent Cornellà de Llobregat la més perjudicada (amb quatre fallides) i Gavà (una altra vegada amb tres). En el decurs del tercer trimestre, les fallides van pujar a 18, amb L'Hospitalet de Llobregat i Esplugues de Llobregat com els municipis amb més fallides (amb tres).

Com és de suposar, la majoria de municipis no té cap fallida (14 municipis). En els primers nou mesos de l'any, el municipi de L'Hospitalet de Llobregat lidera aquesta estadística amb nou empreses en expedients de concursos de creditors, seguida per Castelldefels i Gavà (amb vuit) i Cornellà de Llobregat (amb set).

Redacció / Fotos: FEm Llobregat