Es renova la Comissió Executiva de PIMEC Baix Llobregat–L’Hospitalet

Imprimeix

El 26% dels membres són cares noves i la mitjana d’edat és de cinquanta anys

PIMEC Baix Llobregat–L’Hospitalet ha renovat la seva Comissió Executiva, que iniciarà el nou mandat amb l’empresari santfeliuenc Joan Soler al capdavant. El Comitè Executiu ha aprovat els nous òrgans de gestió de la patronal al Baix Llobregat-L’Hospitalet, que s’han renovat un 26% i compta amb una edat mitjana de 50 anys.

Pel que fa a la representació per sectors a la nova executiva, un 39% són empreses de serveis, el 22% són industrials, un 13% de l’àmbit del comerç, un 13% de la construcció i el 13% restant són col·lectius.

Joan Soler, que afronta el seu primer mandat com a president de la delegació, ha explicat que un dels reptes serà seguir col·laborant amb els ens locals per dinamitzar el teixit empresarial de cada territori”. A més a més, Soler vol potenciar les jornades d’interès empresarial en matèria de logística, metall i Economia Circular i es marca com a objectiu impulsar PIMEC Joves i fomentar la relació entre l’empresa i l’escola.

El nou president de PIMEC Baix Llobregat–L’Hospitalet tindrà com a vicepresidents als empresaris Óscar Álvarez (Click–It Technologyes), Jaume Masclans (StotzFredenhagen Industries), Guillermo Muñoz (Gram Arquitectura i Urbanisme) i Natividad Pintado (Serveis Reunits). La resta de membres que ocuparan una vocalia són: Sylvia Calvo (Arab Shipping), Maria Campaña (Neteges Can Clota), Miquel Costa (Esteban Costa), Juan Antonio Fernández (Gremi d’ Instal·ladors Del Baix Llobregat), Sergi Fuster (Serveis Intergals Serma 2006), Albert Grabolosa (Sanjo Fineblanking Barcelona), Jorge C. Juarez (Sighore), Iban Salvador (Unió de Botiguers i Comerciants d'Esplugues), Miquel Angel Mayor (Salpe), Jordi Morera (Canaletas), Ramón Pons (Construccions Breda), Josep Peguera (Apei), Jaume Ros (Talleres Ros), Carles Ruiz (Carles Ruiz Feltrer), Josep Maria Servent (Dr. Josep Mª Servent Vidal), Joan Solé (Consultcat Consultoria i Formació) i Ramón Vives (Grup Asproseat).

PIMEC Baix Llobregat–L’Hospitalet també ha renovat la figura del Defensor del Soci. A partir d’ara, Antonio Boza (Suministros An-Bo) serà l’encarregat d’escoltar les necessitats i problemàtiques del soci i transmetre-les a l’executiva.

Redacció / Foto: PIMEC