CCOO exigeix la reactivació de la taula de mobilitat del polígon El Pla

Imprimeix

Actualment hi conviuen més de 300 empreses i hi treballen més de 10.000 persones

El polígon El Pla és una de les principals àrees d’activitat econòmica de Sant Feliu de Llobregat i Molins de Rei. Hi conviuen més de 300 empreses i hi treballen més de 10.000 persones. Segons el sindicat, després d’un bon treball de concertació en el marc del projecte Life Gesmopoli, es van posar en marxa la taula de la mobilitat i diferents accions i projectes que, entre d’altres, van millorar sensiblement els desplaçaments interns del polígon.

Carta als alcaldes

CCOO ha criticat en diverses ocasions la manca de continuïtat i de coordinació de les actuacions dels diferents projectes, que d’altra banda, no han estat traslladades a la representació legal de les persones treballadores que operen diàriament a aquest espai laboral. Així, el sindicat ha traslladat als alcaldes de Sant Feliu i Molins de Rei, a través d’una carta, que aprofitant la Setmana Europea de la Mobilitat - que tindrà lloc el proper mes de setembre – seria un bon moment per reactivar la taula de mobilitat del Pla, com a espai d’interlocució, d’articulació de propostes de millora de la mobilitat dels i les treballadores i també per avançar en la qualitat de vida d’ambdós municipis.

encapalamentaepla

Per CCOO és prioritari concretar polítiques que transformin el model industrial, que modernitzin els polígons i espais industrials de la comarca i que apostin per un model de mobilitat més segur i sostenible que doni compliment a les actuals necessitats legals, socials i ambientals dels municipis i per extensió del conjunt del Baix Llobregat.

Redacció / Fotos: Arxiu